PERJUMPAAN BERSAMA SENIOR APIDS

Hmm....ini adalah perjumpaan siswa-siswi APIDS dgn senior APIDS which is now they proceed their study in sem 3 at UM, KL....mreka dtg ke UM nilam puri adlh untuk bercerita serba sedikit tentang pgalaman mreka disini dan bgaimana mereka mlalui ksukaran compete dengan siswa-siswi PASUM....
selain itu mereka juga telah menerangkn serba sedikit mgenai course APIDS dan marketnya....

pada akhir perbincangan mereka menunjukkan slide show mgenai program-program y mreka telah jlnkn dibwah organisasi APIDS seperti X-Disc, Pesta buah, Pesta Layang2, Futsal, Kem n so on....

dengan lebih ringkas disini, boleh ana katakn kedatangan mereka disini adlah lebih btujuan ingin mnjadikan kami siswa-siswi y lebih berefisyen, beretika serta berdaya saing. mereka telah memberi dorongan serta semangat y tggi kepada siswa-siswi untuk terus menaikkn nama APIDS selaku insan y seimbang ilmu duniawi dan ukhrawi....

7 comments:

SyDanny~ said...

insyaAllah
kita akan jdi lebih baik dari mereka.
APIDs 2010/2011 will be the best!

adibah said...

menjadi yg lbih baik...

adibah said...

asalammualaikum....
nak tanye sikit...
kite skrg pengajian islm jdi major dan sains jd minor kan....
ape bezanya dengan sebelom ni yang pengajian islam dan sains dua2 major...
confius??

Anonymous said...

menuntut ilmu adalah bertujuan u taqwa kepada Allah. ilmu itu merukan apa yg menimbulkan perasaan takut kpd Allah. betulkan niat. insyaallah berjaya d dunia n akhirat..

Anonymous said...

salam...sekadar cadangan..hrp dipertimbangkan..

1.blh x, letak carta organisasi apids kt cni??
ktorg xknl spe ajk tertinggi...
n ajk terendah..

2.munaqasyah punya info n vdeo pon bley msuk sekali...nnti org lua blh pat benefit gak en..

3.tazkirah update la tiap jumaat..just kte2 hikmah pendek kt tepi pon bleyh..

4.gambar majmuah nk letak skali ok x??sj nk mencapub..>.<

5.+ chatbox pon cambest bab cpt sket nak komen laju2...klw komen kt bwh ni,, ade sket lmbt r..

6.btw, kalau nak buat blog guna Ning yg bley tayang ramai2 punye wall,, lbh meriah kot..sume org bebas tules pape kt wall mseng2..tp terpulang la,, cni pon ok since author bleyh tambah en..

7.update2 la sll blog neh..sian dy da bersawang..hehe..*tau bz study tp update sket2 pon xpela..

sekian, jazakallah n_n

Ariff Firdaus said...

anonymous...cdgan awak mmg bez...ley x awak follow dlu...then bg emel awak kat sye...sye nk jdkn awak authors...so that, plan awak sume awak ley wat sndri kat cni...serius ny....hehe

Anonymous said...

dah follow pon..
n dah bg emel kt fb...
sj xnk reveal nme kt cni..
btw, letak la link tiap exco..
sng sket na tau pape ttg exco2 yg de dlm apids..

Post a Comment